Beeldbank Historisch Amstelveen

Colofon

Over de beeldbank
De Beeldbank Historisch Amstelveen is bedacht en ontwikkeld door de gemeente Amstelveen en is onderdeel van het gemeentelijk archief.

Ontwikkeling: afdeling Informatiebeheer (gemeente Amstelveen) in samenwerking met Picturae
Bouw: Picturae
Redactie: de archivarissen van gemeente Amstelveen zijn te bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De beeldbank kwam tot stand met hulp van Stichting Amstelveenweb, Vereniging Historisch Amstelveen, Vele Handen en de archiefmedewerkers van gemeente Amstelveen. De foto’s zijn eigendom van de gemeente Amstelveen en liggen opgeslagen in het gemeentelijk archief. De gemeente heeft een deel van de foto’s zelf laten maken. Derden schonken de overige foto’s. Heeft u foto’s die geschikt zijn voor de beeldbank, dan kunt u deze schenken aan de gemeente. Meer informatie hierover is te vinden op de FAQ pagina.

Auteursrecht
Op de beeldbank zijn alleen foto’s opgenomen waarvan de gemeente het auteursrecht heeft of toestemming tot publicatie heeft verkregen van de rechthebbende. Het is niet toegestaan om beelden zonder schriftelijke toestemming vanuit commercieel oogpunt te verspreiden of kopiëren.